Lansează-ți prezența în mediul online

Te ajutăm să îți digitalizezi afacerea începând cu 3 pachete simple și cuprinzătoare

14.9 €/lună

Prezență OnLine

Pachet de bază
- achiziție domeniu .ro
- găzduire website și mail
- crearea imaginii de companie conform produselor sau serviciilor prestate.

24.9 €/lună

Gestiune OnLine

Pachet intermediar =
Pachetul de bază +
- facturare
- gestiunea produselor
- achiziții
- rapoarte în timp real

34.9 €/lună

Business OnLine

Pachetul avansat =
Pachetul intermediar +
- contabilitate
- relația cu autoritățile
- semnaturi digitale
- procese operaționale digitalizate

Suntem aici pentru tine

Scrie-ne acum pentru a îți facilita acomodarea cu noile cerințe legate de digitalizarea afacerii și cu tendințele din societatea românească.

call, communication, contact

Personalizează-ți serviciile IT

Companiile au nevoie permanentă de dezvoltare, iar pentru aceasta e nevoie de soluții care să contribuie la optimizarea și creșterea performanțelor. De aceea soluțiile pe care noi le implementăm acoperă toate punctele necesare digitalizării și optimizării proceselor.

Nu aveți o imagine de companie? O creăm împreună. Logo, motto, sloganuri, viziune, misiune, valori, cultură, strategie. Vă oferim domenii .ro la cele mai bune prețuri și hosting + email.

Adaptate pentru afacerea ta. Creare Website, instalare și configurare magazin online conectat cu un sistem de facturare și livrare. În continuare, ne integrăm cu gestiunea stocului și contabilitate.

Promovare pe Facebook, Google Adwords, Instagram, integrări cu marketplace-uri, diverse piețe de desfacere pentru produsele tale.

Facturile se integrează cu restul aplicațiilor astfel încât nu trebuie să îți faci griji de contracte, semnarea facturilor, declarații semnate digital către autorități, managementul angajaților, documentele aferente.

Avem cunoștințe avansate în gestiunea stocurilor, transporturi, producție și managementul costurilor. Vă vom arăta realitatea în timp real al banilor pe care îi cheltuiți în companie.

Ești prea încărcat cu munca operațională? În urma eficientizărilor și automatizărilor vei putea face managementul echipei, analiza bugetelor, a cash-ului, a investițiilor, a tuturor proiectelor corelate cu operațiunile curente.

Execuți toate operațiunile într-un sistem informatic? Acum e momentul să automatizăm procesele cele mai costisitoare, automatizăm crearea de documente și trimiterea lor, procesarea documentelor primare, toate rapoartele necesare unui tablou de bord cu care poți numaidecât să începi să conduci având toate cifrele necesare.

Regulamentul General privind Protecția Datelor Personale (GDPR) a produs schimbări majore pentru companii. Astfel, pentru a fi în conformitate cu noile reglementări europene, companiile trebuie să își creeze și implementeze propriul cadru de conformitate cu acestea. Acest lucru presupune resurse suplimentare (norme de colectare a informațiilor, un responsabil cu protecția datelor personale, solicitări de consimțământ, transparență extinsă etc.). Dacă nu ai timp de ele, ne ocupăm noi.

Îți vom oferi cea mai potrivită combinație de software de pe piață, astfel încât să fie acceptată de organizație, să se încadreze într-un buget rațional și să poată fi implementată în timp util.